Támogatás

Alapítványunk nonprofit szervezetként kifejlesztett egy olyan módszert, amely segít a gyerekeknek magabiztosságuk felépítésében, segít énképük felismerésében:

  • elfogadáson alapul,
  • családi értékek tiszteletben tartásával felruházza őket hatékony önérvényesítéssel, fejlett szociális érzékenységgel és toleranciával,
  • a társadalom sikeres, magabiztos, boldog és felelős tagjává teszi őket.

Számunkra a küldetés fontos, politikától függetlenítjük magunkat. Transzparensen működünk, eredményeink nyilvánosak, éves jelentéseinket a honlapon visszamenőlegesen elérhetőek.

Kiemelten fontos számunkra, hogy a felelősségre nevelés jegyében működésünk átlátható legyen, programjaink fenntarthatóak legyenek.
Működésünket vállalati és egyéni adományból finanszírozzuk, ahol támogatóinkat küldetésünk nagyköveteiként tudhatjuk magunk mögött.

Az alapítványról dióhéjban

Az alapítvány célja, hogy olyan gyakorlati ötleteket, módszertani támaszokat adjon a pedagógusoknak, illetve szülőknek amelyek alkalmazásával hidat építünk a gyerek és a felnőtt világ között.
Nem a 18. életév betöltése tesz képessé egy gyereket a sikeres felnőtté válásra, hanem épp az előző 18 évben elsajátított készségek és ismeretek.

még több információ »

Ismerd meg programjainkat!

A CYRM 28 gyermek és ifjúsági reziliencia skála magyar adaptált változatának jellemzői

A CYRM 28 gyermek és ifjúsági reziliencia skála magyar adaptált változatának jellemzői és a GYIRM 25-20 magyar gyermek és ifjúsági reziliencia skálák validálása családjaikban élő és családjaikból kiemelt serdülők körében

tovább »