Programjaink

„Zsebedben a világ, ha tudod ki vagy és mit akarsz.”

 

A Mindenhol Otthon Közhasznú Alapítvány felismerte, hogy hazánkban nehézséget okoz a pedagógusok és a szülők számára, hogy olyan módszerekkel támogassák a gyerekeket fejlődésük során, amely

 • segít énképük felismerésében,
 • elfogadáson alapul,
 • családi értékek tiszteletben tartása mellett felruházza őket hatékony önérvényesítéssel, fejlett szociális érzékenységgel és toleranciával,
  a társadalom sikeres, magabiztos, boldog és felelős tagjává teszi őket.

Kifejlesztettük azt a módszert, amely segít a gyerekeknek magabiztosságuk felépítésében, és mely új világot képes megnyitni számukra. Módszertanunk workshopokon, akkreditált képzéseken, nyári táborok és egyéni konzultációk keretében sajátítható el.

 • Gyerek »

  Célunk, hogy olyan eszközöket tanuljanak a meg a gyerekek, amelyek készségszintű használatával, gyerekkoruk örömeit igazán meg tudják élni, feladataikat pedig könnyebben megoldják majd.

 • Szülő »

  Mi abban hiszünk, hogy egy szülő feladata az élet minden percében a tőle telhető legjobbat adni. Célunk, hogy eszközökkel, gyakorlatokkal támogassuk ebben a szülőket.

 • Pedagógus »

  Kincseink napközbeni fejlesztését a pedagógusokra bízzuk. Célunk, olyan eszközök bemutatása, amely segít a hétköznapi rutinban és örömöt okoz mindannyiuknak.

Az alapítványról dióhéjban

Az alapítvány célja, hogy olyan gyakorlati ötleteket, módszertani támaszokat adjon a pedagógusoknak, illetve szülőknek amelyek alkalmazásával hidat építünk a gyerek és a felnőtt világ között.
Nem a 18. életév betöltése tesz képessé egy gyereket a sikeres felnőtté válásra, hanem épp az előző 18 évben elsajátított készségek és ismeretek.

még több információ »

A CYRM 28 gyermek és ifjúsági reziliencia skála magyar adaptált változatának jellemzői

A CYRM 28 gyermek és ifjúsági reziliencia skála magyar adaptált változatának jellemzői és a GYIRM 25-20 magyar gyermek és ifjúsági reziliencia skálák validálása családjaikban élő és családjaikból kiemelt serdülők körében

tovább »